رییس پارک علم و فناوری پردیس گفت: صندوق ملی نوآوری و شکوفایی با دارا بودن بیش از هزار میلیارد تومان سرمایه، به شرکت های دانش بنیان تسهیلات اعطاء می کند.
به گزارش بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه، "مهدی صفاری نیا" عصر چهارشنبه در آیین بازگشایی مرکز رشد علم و فناوری شهرستان فیروزکوه اظهارکرد: دو نهاد اصلی دانشگاه ها و صنایع در حوزه علم و فناوری فعال و دخیل اند که باید خروجی دانشگاه ها با تبدیل شدن به فناوری در اختیار صنعت قرار گیرد.
وی گفت: تجارب ایران و جهان ثابت کرده دولت محقق و تکنولوژیست خوبی نیست و امروزه شرکت های خصوصی دانش بنیان توسعه دهنده تکنولوژی هستند.
صفاری نیا با اشاره به لزوم توسعه شرکت های خصوصی دانش بنیان در شهرستان ها و مناطق، افزود: باید کمک کنیم تا این شرکت ها از دل دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی شکل گیرند که قطعاً تجاری سازی در بستر آنها شکل خواهد گرفت.
وی مراکز رشد فناوری را یکی از قابلیت ها در این عرصه توصیف کرد که می توانند دانشمندان، محققان و پژوهشگران را به سمت و سوی خود جلب کنند و تصریح کرد: شرکت های نوپا که قصد آغاز کار علمی داشته، اما از پول، امکانات و تجربه لازم برخوردار نیستند، می توانند با ورود به مراکز رشد فعال شوند.
رییس پارک علم و فناوری پردیس خاطرنشان کرد: هم اینک 40 پارک فناوری و 160 مرکز رشد در سطح کشور فعال است که سه هزار شرکت در آنها استقرار یافته اند.
وی با بیان اینکه تاکنون هزار شرکت از مجموع این شرکت ها به عنوان دانش بنیان ثبت و پذیرفته شده اند، یادآور شد: معافیت های مالیاتی و گمرکی و برخورداری از تسهیلات و مشاوره ها، بخشی از خدماتی است که این شرکت ها می توانند از آن بهره مند شوند.
صفاری نیا ادامه داد: صندوق ملی نوآوری و شکوفایی با دارا بودن بیش از هزار میلیارد تومان سرمایه، به شرکت های دانش بنیان تسهیلات اعطاء می کند.
وی اضافه کرد: هم اینک بیش از 150 شرکت در پارک علم و فناوری پردیس استقرار دارند و بیش از 100 شرکت در سطح کشور نیز از حمایت های پارک بهره مند می شوند.
رییس پارک علم و فناوری پردیس تصریح کرد: بسترسازی جهت تجاری سازی نتایج تحقیقات و ایجاد زمینه کارآفرینی، حمایت و تشویق شرکت های جدید مبتنی بر فناوری، افزایش فرصت های شغلی برای متخصصان، افزایش فرصت برای سرمایه گذاری و حمایت از نوآوری و خلاقیت متخصصان جوان، اهداف و ضرورت ایجاد مراکز رشد است.
وی خاطرنشان کرد: خدمات پشتیبانی، خدمات اطلاع رسانی، خدمات مشاوره ای و آموزشی، خدمات پشتیبانی فنی و خدمات مالی و اعتباری، انواع سرویس هایی است که در این مراکز ارائه می شود.
صفاری نیا بیان کرد: محصولاتی نظیر دوربین های سرعت سنج هوشمند جاده ای، عمده داروهای سرطان و هموفیلی، دستگاه های مختص بیماران دیالیزی، دستگاه های برش جراحی و . . . بخشی از تولید شرکت های دانش بنیان پارک علم و فناوری پردیس است.
وی در خاتمه گفت: مرکز رشد فناوری فیروزکوه به آدرس www.firoozkouh.techelite.ir با دارا بودن 500 متر مربع فضا، قادر به پذیرش 10 شرکت نوپا است.
پایان خبر/