رییس پژوهشکده پویش و استاد دانشگاه شهید بهشتی تهران گفت: خداوند قانون عالم را بر بنیان صداقت قرار داده که اگر بذر راستی و درستی کاشتیم، می توانیم شادی درو کنیم و هر کس تخم بدی و شرارت بکارد، لذت و آرامش درو نخواهد کرد.
به گزارش دیمه نیوز، حجت الاسلام والمسلمین ناصر نقویان ظهر سه شنبه امروز در مراسم بزرگداشت شهادت فاطمه زهرا(س) در محل مسجد حضرت سیدالشهدا(ع) دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه اظهار داشت: گاندی (رهبر آزادیخواهان هندی) کلام مشهوری دارد که می گوید "در دنیا بسیار گشته ام و بهترین انسان های جهان دیندارانند که می خواهند به بهشت بروند".
وی گفت: به گفته گاندی بدترین مردمان جهان نیز دیندارانند؛ آنانی که علاوه بر خود می خواهند دیگران را نیز با خود به بهشت ببرند.
حجت الاسلام نقویان افزود: دقت در سیرت وجودی بسیاری از این افراد نشان می دهد که از دل چنین کسانی بد اخلاقی، دوز و کلک، ریاکاری و . . . نیز بیرون می آید؛ مطلبی که در بسیاری روایات و احادیث اسلامی نیز به آن اشاره شده است.
وی به طرح این پرسش پرداخت که به راستی علت شهادت آن حضرت چه بود؟ و افزود: برگزاری این قبیل مراسمات عزاداری، سینه زنی، سیاه پوش کردن کوچه و خیابان ها و گریه بر آن حضرت بسیار خوب است، اما بهتر آن است که علت شهادت ایشان را بدانیم و بشناسیم.
استاد دانشگاه شهید بهشتی تهران در ادامه با اشاره به خاطره یکی از اساتید دانشگاه های کشور در زمان حضور در پاریس در قلب اروپا، خاطرنشان کرد: زمانی که این استاد گرامی برای اقامه نماز وارد کلیسایی شد، با سخنان کشیش مواجه شد که از حضرت فاطمه(س) به عنوان یکی از چهار زن برتر عالم هستی یاد می کرد.
وی ادامه داد: الدنیا مزرعة الاخره و بدانیم و آگاه باشیم هر آنچه در دنیا بکاریم، همان را درو خواهیم کرد.
حجت الاسلام نقویان تصریح کرد: خداوند قانون عالم را بر بنیان صداقت قرار داده که اگر بذر راستی و درستی کاشتیم، می توانیم شادی درو کنیم و هر کس تخم بدی و شرارت بکارد، لذت و آرامش درو نخواهد کرد.
وی یادآور شد: حضرت زهرا(س) فقط 18 بهار از خداوند عمر گرفت، اما امروز نامشان بر تارک تاریخ می درخشد و پس از گذشت 1400 سال جاوید و جاودان مانده اند.
رییس پژوهشکده پویش اضافه کرد: همه عالم هستی فانی و جمال خدا باقی است و هر کس زلف خود را به زیبایی خدا گره بزند، باقی و جاوید خواهد ماند.
وی به کلامی از مفسر بزرگ آیت الله جوادی آملی اشاره کرد که فرمود: همه انسان ها از ذائقه و معده برخوردارند، شاید بتوان سر ذائقه کلاه گذاشت اما معده سرّ درون را هویدا می کند.
حجت الاسلام نقویان بیان کرد: اگر کسی در معده دنیا دروغ، زشتی، شرارت و . . . ریخت، سرانجام روزی دنیا آن را بالا می آورد! و رسوایش می سازد.
وی گفت: فلسفه زندگی حضرت فاطمه(س) درسی برای همه مسلمانان و همگان است که دلی پاک داشتند و برای همه از دوست و دشمن و برای هدایتشان دعا می کردند که الجار ثم الدار؛ اما امروز در جامعه می بینیم افرادی که در رفتار و زندگی دیگران سرک می کشند تا شاید نقطعه ضعفی بیابند.
استاد دانشگاه شهید بهشتی تهران افزود: در روزگار پیوندها باید به شجره طیبه بی بی دو عالم گره بخوریم، اما این پیوند نیز باید سنخیت داشته باشد.
وی ادامه داد: بدانیم که اگر آلوده به گناهان باشیم، حضرت فاطمه (س) ما را در آغوش نمی کشد و اعتنایی نمی کند که به فرموده حضرتش "شیعه ما کسی است که گوش به سخنان ما بدهد".
حجت الاسلام نقویان در ادامه با اشاره به یکی از فیلم های هالیوودی، تصریح کرد: در این فیلم جوانانی به نمایش در آمدند که با تهیه کلیپی غیر اخلاقی، پاکدامنی کشیشی مسیحی را در جامعه به چالش کشیدند، اما بعد خواستند که توبه کنند.
وی اضافه کرد: اسقف اعظم برای توبه این افراد بر بالای ساختمان چندین طبقه ای قرار گذاشت و به آنان گفت که بالشی با خود به همراه بیاورند.
رییس پژوهشکده پویش خاطرنشان کرد: وقتی افراد در محل حاضر شدند، کشیش خنجر به بالش کشید، بطوری که پرهای بالش همراه با باد در منطقه پخش شد و به آن جوانان گفت توبه گناه شما به مثابه این پرها است که هر زمان توانستنید همه آنها را جمع کنید، آمرزیده می شوید.
وی تصریح کرد: بدانیم گناهان ما نیز به آمدن به مجالس ائمه معصومین(ع) و گریه و زاری و انابه برطرف و آمرزیده نمی شود، بلکه باید به معنای واقعی کلمه توبه کنیم و رضایت افراد را جلب کنیم.
حجت الاسلام نقویان اذعان کرد: هر چه از عمر جهان هستی بگذرد، عصمت و عظمت حضرت فاطمه(س) بیشتر و بیشتر آشکار و نمایان می شود و برای رؤیت این عزت و عظمت باید غبار از چشم ها و زنگار از دل ها بشوییم.
وی گفت: پیامبران و ائمه معصومین(ع) آمدند تا بهشت را به ما نشان دهند، نه اینکه ما را به بهشت ببرند و بدانیم پاکی اجباری نیست بلکه باید تابلویی از پاکی نشان دهیم تا افراد بر اساس فطرت خویش پاکی را انتخاب کنند.
استاد دانشگاه شهید بهشتی تهران خاطرنشان کرد: درد حضرت فاطمه (س) آن نبود که چرا همسرش ولی امر مسلمانان نیست، بلکه نگرانی ایشان از این بود که امام علی(ع) یگانه کسی بود که می توانست در آن دوران تصویر گر بهشت باشد و راه بهشت را به مردم نشان بدهد.
حجت الاسلام نقویان با اشاره به عمل نشریه فرانسوی در نمایش کاریکاتورهای موهن از پیامبر(ص)، تصریح کرد: امروز عمل مسلمانان در سراسر جهان است که منجر به این کار ناشایست شده و بر این اساس، باید زیبایی منحصر به فرد اسلام را به رخ جهانیان بکشانیم تا دیگران عاشق شریعت اسلام شوند.
** گزیده سخنرانی حجت الاسلام نقویان
همانگونه که کود بدبو سبب رشد درخت می شود، وجود فرعون جنایتکار سبب رشد و تعالی معنوی حضرت آسیه(س) شد
هر چه محیط خراب تر باشد، سلامت انسان ها ارزشمندتر محاسبه می شود
نلسون ماندلا وقتی از زندان آزاد شد، ابتدا شکنجه گران خود را بخشید
سهراب سپهری: کاری نکنیم به قانون هستی بربخورد
با تو سری نمی توان روسری بر سر کسی کرد و اگر این اتفاق بیفتد نتیجه آن بی عفتی و از بین رفتن پاکی و پاکدامنی است.
رسانه ها به معنای واقعی کلمه رساننده همه حقایق باشند و از بخشی کاری و نشان دادن بخشی از مسائل پرهیز کنند تا زیبا باشند.
صدا و سیما تحصن و اعتصاب معلمان زحمتکش را پوشش خبری نداد.
گفتنی است؛ قرائت حدیث کساء، تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید، اجرای شعر و دکلمه از سوی دبیر کانون شعر دانشجویی واحد، مداحی شیخ علی اسفندیار از مداحان خاندان عصمت و طهارت (ع) در منطقه و اقامه نماز جماعت ظهر و عصر، دیگر برنامه های پیش بینی شده در این مراسم بود.
این برنامه به همت معاونت فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه تدارک دیده شده بود.
پایان خبر/