عید میلاد نبی با عید صادق شد قرین/ سجده شکر ای خدا اینک که عید ساغر است
حجت الاسلام والمسلمین ابراهیم طاهری استاد دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه و از شاعران خوش ذوق این خطّه، به مناسبت فرا رسیدن 17 ربیع الاول قطعه شعری سروده است که در ادامه تقدیم می شود.
در جهان نور پیمبر آن که یکتا گوهر است
آفتابی گشت گیتی را، که هستی پرور است
خلق افلاک از وجودش گشت هستی را سبب
شد جهان روشن ز نورش، زآن که یکتا اختر است
عید میلاد نبی با عید صادق شد قرین
سجده شکر ای خدا اینک که عید ساغر است
پرچم ایمان او باطل کند کفر جهان
خاتم پیغمبران شد آن که در عالم سر است
شد خطاب ای رحمة للعالمینِ انس و جن
کن قیام اکنون "فانذر" عالمی در باور است
چون که میلادش رسید آن مصطفی ختم رسل
آمد آن حق و همه باطل به مویی کمتر است
چون بر آمد عید میلاد دو نور پرفروغ
مؤمنین را مژده بادا، کفر بی بال و پر است
گاه معراج عظیمش در حریم کبریا
ماند جبریل امین کانجا مقامی دیگر است
تا کنار سدره آمد بیش از آن بالا نرفت
گفت زین پس من نی ام هرگز که آن بالاتر است
رفت تا عرش برین تا "قاب قوسین" کمال
دید هستی با وجودش هم سخن با داور است
"طاهری" بس کن حدیث عشق بیش از این مگو
وصف آن درّ گران خود نیز شرح دیگر است
پایان/
شاعر: حجت الاسلام طاهری، استاد دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه و امام جماعت مسجد جامع شهرستان
در آیینی با حضور رییس پارک علم و فناوری پردیس و مسؤولان محلی و دانشگاهی، ساختمان مرکز رشد فناوری فیروزکوه (وابسته به پارک فناوری پردیس) بازگشایی شد.
به گزارش روابط عمومی بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه، مرکز رشد فناوری فیروزکوه بر اساس قرارداد شماره 12892/91 مورخ 19 آذر سال 91 بین پارک فناوری پردیس، دانشگاه آزاد اسلامی و فرمانداری فیروزکوه در محل دانشگاه آزاد فیروزکوه تاسیس شده است.
به گفته حجت الاسلام والمسلمین "علی اصغر رستمی" رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه، تشکیل این مرکز که از حدود سه سال قبل استارت خورده بود به دلیل سلایق شخصی تاکنون محقق نشده بود.
وی افزود: با پیگیری های مجدانه از هشت ماه قبل، بازگشایی مجدد آن در دستور کار قرار گرفت و هم اینک یک نفر به عنوان کارشناس پارک علم و فناوری پردیس در این مرکز رشد مستقر است.
حجت الاسلام رستمی خاطرنشان کرد: هم اینک پذیرش واحدهای فناوری در مرکز رشد در ساختمانی در این واحد دانشگاهی به مساحت تقریبی 500 متر مربع با ظرفیت پذیرش 12 واحد فناوری، صورت می گیرد.
در ادامه مراسم "مهدی صفاری نیا" مدیر امور واحدهای فناور در پارک فناوری پردیس، افزود: بسترسازی جهت تجاری سازی نتایج تحقیقات و ایجاد زمینه کارآفرینی، حمایت و تشویق شرکت های جدید مبتنی بر فناوری، افزایش فرصت های شغلی برای متخصصان، افزایش فرصت برای سرمایه گذاری و حمایت از نوآوری و خلاقیت متخصصان جوان، اهداف و ضرورت ایجاد مراکز رشد است.
وی خاطرنشان کرد: خدمات پشتیبانی، خدمات اطلاع رسانی، خدمات مشاوره ای و آموزشی، خدمات پشتیبانی فنی و خدمات مالی و اعتباری، انواع سرویس هایی است که در این مراکز ارائه می شود.
صفاری نیا گفت: متقاضیان عضویت می توانند به سایت اینترنتی مرکز رشد فناوری فیروزکوه به آدرس www.firoozkouh.techelite.ir مراجعه و نسبت به تکمیل فرم اولیه پذیرش و ارسال آن به همراه تصویر مدارک درخواستی به دفتر مرکز رشد اقدام کنند.
گفتنی است؛ ساختمان مرکز رشد فناوری فیروزکوه در مجتمع فنی و مهندسی "کوهسار" دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه واقع شده است.
فرماندار، معاون برنامه ریزی و اداری- مالی فرمانداری و معاون اداری- مالی دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه دیگر مسؤولان حاضر در این مراسم بودند.
پایان خبر/
رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه گفت: حدود 200 میلیارد ریال امکانات در آزمایشگاه ها و کارگاه های دانشگاه موجود است که شرکت های صنعتی و صنایع مستقر در شهرستان می توانند برای پیشبرد امور خود از آنها بهره مند شوند .
به گزارش روز چهارشنبه بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه، حجت الاسلام والمسلمین “علی اصغر رستمی” رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه در آیین تجلیل از برترین های پژوهشی شهرستان در محل سالن اجتماعات فرمانداری فیروزکوه اظهارکرد: 91 رشته در سطوح مختلف کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری در این واحد دانشگاهی موجود است که اکثریت آنها را رشته های فنی تشکیل می دهند.
وی گفت: این مهم زمینه مناسبی برای توسعه و ترقی شهرستان بخصوص در بُعد صنعتی است.
حجت الاسلام رستمی افزود: علاوه برآن حدود 200 میلیارد ریال امکانات در آزمایشگاه ها و کارگاه های دانشگاه موجود است که شرکت های صنعتی و صنایع مستقر در شهرستان می توانند برای پیشبرد امور خود از آنها بهره مند شوند.
وی ادامه داد: همچنین وجود اساتید مجرب در رشته هایی نظیر مکانیک، مکانیک خودرو، هوافضا، تکنولوژی اطلاعات، MBA، مدیریت، برق، رایانه و . . . می تواند توانمندی بالایی را برای شرکت ها و حتی دستگاه های دولتی ایجاد کند تا هم دانشگاه سود برده و هم دستگاه ها و شرکت ها بهره مند شوند.
رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه با اشاره به کلامی از مقام معظم رهبری که بحث مبارزه علمی و صنعتی را مطرح کردند، تاکید کرد: اگر می خواهیم بر دنیا غالب شویم باید بر علوم مختلف مسلط باشیم که لازمه آن تحقیق و تفحص است و البته با شعار محقق نمی شود.
وی تصریح کرد: پژوهشگران باید راه تحقیق و تفحص و نه صرفاً کپی را در پیش گیرند و زمینه این مهم را باید دولتمردان فراهم کنند.
حجت الاسلام رستمی اضافه کرد: علاوه بر موارد پیشگفته، یک پژوهشگر باید شجاعت و جسارت در پژوهش داشته باشد و بدون در نظر گرفتن ملاحظه کاری ها، آرا و نظرات خود را بیان کند.
وی بیان کرد: توسعه و تعالی جامعه با شعار و تظاهرات محقق نمی شود و بدانیم که اگر بخواهیم مقابل استکبارگران بایستیم و خود به قدرتی تبدیل شویم، لازمه آن اهتمام به پژوهش است.
رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه در خاتمه خواستار از سر گیری جلسات کارگروه پژوهش شهرستان شد.
پایان خبر/
معاون اداری- مالی دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه خواستار هر چه فعالتر شدن رابطه صنعت و دانشگاه به منظور دستیابی به توسعه و تعالی منطقه شد .
به گزارش روز چهارشنبه بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه، “خسرو عزیزی” معاون اداری- مالی دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه در آیین تجلیل از برترین های پژوهشی شهرستان در محل سالن اجتماعات فرمانداری فیروزکوه، با اشاره به تاریخچه پژوهش و تفحص در جهان، اظهارکرد: در دوران قرون وسطی پراغ علم و پژوهش در جهان خاموش شد، اما با وقوع رنسانس انسان ها به علم روی آوردند و اختراعات بشری یکی پس از دیگری سر بر آوردند.
وی گفت: امروز به روشنی شاهد و ناظریم کشورهایی که عَلَم رشد و توسعه را بر افراشتند، از رشد بیشتری برخوردار شده اند.
عزیزی افزود: امروزه کشورهای فوق صنعتی، در جهان پیشرو هستند که حاصل پژوهش بخصوص انقلاب IT است.
وی بیان کرد: لازمه توسعه و تعالی نظام اسلامی، بازگشت جدی تر به مبانی پژوهش است.
این استاد اقتصاد، دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه را ظرفیت و قابلیت بزرگی برای منطقه برشمرد که باید مجموعه شهرستان از امکانات و تجهیزات و نیروی انسانی متخصص آن بهره مند شوند.
عزیزی یادآور شد: اهمیت این موضوع وقتی بیشتر می شود که بدانیم در سنوات گذشته حتی تنی چند از برترین پژوهشگران کشوری از دل این دانشگاه بیرون آمدند.
وی ادامه داد: شهرستان فیروزکوه با دارا بودن قابلیت های مختلف در عرصه های گردشگری، کشاورزی، منابع طبیعی و صنعتی، در برخی موارد دارای مزیت نسبی طبیعی و بین المللی است.
معاون اداری- مالی دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه یادآور شد: پژوهش ها نشان داده در محصولات کشاورزی نظیر انار و سیب زمینی دارای مزیت نسبی بین امللی هستیم و از باد گدوک گرفته تا سرمای طاقت فرسای زمستان فیروزکوه و . . . همگی موهبت و نعمت است.
وی در خاتمه خواستار هر چه فعالتر شدن رابطه صنعت و دانشگاه به منظور دستیابی به توسعه و تعالی منطقه شد.
پایان خبر/
رییس پارک علم و فناوری پردیس گفت: صندوق ملی نوآوری و شکوفایی با دارا بودن بیش از هزار میلیارد تومان سرمایه، به شرکت های دانش بنیان تسهیلات اعطاء می کند.
به گزارش بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه، "مهدی صفاری نیا" عصر چهارشنبه در آیین بازگشایی مرکز رشد علم و فناوری شهرستان فیروزکوه اظهارکرد: دو نهاد اصلی دانشگاه ها و صنایع در حوزه علم و فناوری فعال و دخیل اند که باید خروجی دانشگاه ها با تبدیل شدن به فناوری در اختیار صنعت قرار گیرد.
وی گفت: تجارب ایران و جهان ثابت کرده دولت محقق و تکنولوژیست خوبی نیست و امروزه شرکت های خصوصی دانش بنیان توسعه دهنده تکنولوژی هستند.
صفاری نیا با اشاره به لزوم توسعه شرکت های خصوصی دانش بنیان در شهرستان ها و مناطق، افزود: باید کمک کنیم تا این شرکت ها از دل دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی شکل گیرند که قطعاً تجاری سازی در بستر آنها شکل خواهد گرفت.
وی مراکز رشد فناوری را یکی از قابلیت ها در این عرصه توصیف کرد که می توانند دانشمندان، محققان و پژوهشگران را به سمت و سوی خود جلب کنند و تصریح کرد: شرکت های نوپا که قصد آغاز کار علمی داشته، اما از پول، امکانات و تجربه لازم برخوردار نیستند، می توانند با ورود به مراکز رشد فعال شوند.
رییس پارک علم و فناوری پردیس خاطرنشان کرد: هم اینک 40 پارک فناوری و 160 مرکز رشد در سطح کشور فعال است که سه هزار شرکت در آنها استقرار یافته اند.
وی با بیان اینکه تاکنون هزار شرکت از مجموع این شرکت ها به عنوان دانش بنیان ثبت و پذیرفته شده اند، یادآور شد: معافیت های مالیاتی و گمرکی و برخورداری از تسهیلات و مشاوره ها، بخشی از خدماتی است که این شرکت ها می توانند از آن بهره مند شوند.
صفاری نیا ادامه داد: صندوق ملی نوآوری و شکوفایی با دارا بودن بیش از هزار میلیارد تومان سرمایه، به شرکت های دانش بنیان تسهیلات اعطاء می کند.
وی اضافه کرد: هم اینک بیش از 150 شرکت در پارک علم و فناوری پردیس استقرار دارند و بیش از 100 شرکت در سطح کشور نیز از حمایت های پارک بهره مند می شوند.
رییس پارک علم و فناوری پردیس تصریح کرد: بسترسازی جهت تجاری سازی نتایج تحقیقات و ایجاد زمینه کارآفرینی، حمایت و تشویق شرکت های جدید مبتنی بر فناوری، افزایش فرصت های شغلی برای متخصصان، افزایش فرصت برای سرمایه گذاری و حمایت از نوآوری و خلاقیت متخصصان جوان، اهداف و ضرورت ایجاد مراکز رشد است.
وی خاطرنشان کرد: خدمات پشتیبانی، خدمات اطلاع رسانی، خدمات مشاوره ای و آموزشی، خدمات پشتیبانی فنی و خدمات مالی و اعتباری، انواع سرویس هایی است که در این مراکز ارائه می شود.
صفاری نیا بیان کرد: محصولاتی نظیر دوربین های سرعت سنج هوشمند جاده ای، عمده داروهای سرطان و هموفیلی، دستگاه های مختص بیماران دیالیزی، دستگاه های برش جراحی و . . . بخشی از تولید شرکت های دانش بنیان پارک علم و فناوری پردیس است.
وی در خاتمه گفت: مرکز رشد فناوری فیروزکوه به آدرس www.firoozkouh.techelite.ir با دارا بودن 500 متر مربع فضا، قادر به پذیرش 10 شرکت نوپا است.
پایان خبر/
استاد دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه گفت: نیاز امروز جامعه و رسالت ملت، بصیرت افزایی در برابر دشمنان است.
به گزارش دیمه نیوز، حجت الاسلام والمسلمین "ابراهیم طاهری" استاد دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه شامگاه سه شنبه در همایش گرامیداشت 9 دی در مسجد جامع شهر فیروزکوه که به همت اداره تبلیغات اسلامی شهرستان برگزار شد، اظهارکرد: بدانیم و آگاه باشیم که حبّ دنیا در هر زمان و عصری سبب غبار آلوده شده فضا و از دست رفتن بصیرت است.
وی گفت: اگر انسان ها خود را در مقابل حبّ دنیا واکسینه نکنند، قطعاً به ورطه گمراهی فرو خواهند رفت.
حجت الاسلام طاهری با اشاره به وقایع پس از انتخابات سال 88 و فرو رفتن جامعه در غبار فتنه، افزود: اگر عنایت خداوند متعال همراه با روشنگری ها و بصیرت افزایی های مقام معظم رهبری نبود، هیچ معلوم نبود چه بر سر این ملت می آمد؟
وی تصریح کرد: قطعاً در این جریان، دشمنان دوست نمای داخلی که حبّ دنیا داشتند به بلندگوی معاندان نظام تبدیل شدند و آب به آسیاب آنان ریختند.
امام جماعت مسجد جامع فیروزکوه با بیان اینکه دشمن همیشه بیدار است و برای فتنه انگیزی و شبهه افکنی همواره برنامه دارد، هشدار داد: این فتنه می توانست انقلاب اسلامی را از بین ببرد که به لطف خدا، مکر و حیله دشمنان به خودشان بازگشت.
وی با اشاره به برنامه های امروز دشمنان بخصوص جنگ نرم فرهنگی و ترویج فحشاء و فساد از طریق ماهواره ها، تاکید کرد: اگر امروز به سلاح بصیرت مجهز نباشیم و ملت در هدف خود محکم نباشد، سرنوشت قطعاً طور دیگری رقم خواهد خورد.
حجت الاسلام طاهری در خاتمه با اشاره به کلامی از امام(ره) که "رمز پیروزی در وحدت کلمه است"، تصریح کرد: باید مسائلی نظیر دعوای شیعه و سنی را کنار بگذاریم تا امثال گروه های تروریستی داعش با توطئه دشمنان قسم خورده انقلاب سر بر نیاورند.
پایان خبر/
در مراسمی با حضور فرماندار شهرستان فیروزکوه و رییس پارک فناورری پردیس، از پژوهشگران برتر شهرستان فیروزکوه تجلیل شد.
به گزارش روز چهارشنبه خبرنگار بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی فیروزکوه، در این مراسم که در محل سالن اجتماعات فرمانداری شهرستان فیروزکوه برگزار شد، از "خسرو عزیزی"، "علیرضا رشیدی کمیجانی"، "حبیب اسفندیار"، "محمدحسین درویش متولی"، "علی صابری"، "سعید عبدالملکی"، "محمد حیدری منش"، "مهرداد زیاری"، "یعقوب ایمانی"، "داود اسفندیار" و "شهید توکلیان" به عنوان پژوهشگران برتر شهرستان تجلیل شد.
در این مراسم از "نرجس عابدیان" و "عاطفه ذبیحی" به عنوان دانش آموزان پژوهنده برتر، همچنین دستگاه های آموزش و پرورش، شبکه بهداشت و درمان، جهاد کشاورزی و محیط زیست به عنوان نهادهای اجرایی برگزیده پژوهشی و شرکت های سیمان فیروزکوه، سیمان فراز، نورصرام و صنایع غذایی گدوک به عنوان واحدهای صنعتی برتر با اهدای لوح تقدیر، تجلیل شد.
همچنین طرح خسرو عزیزی استاد دانشگاه و معاون اداری- مالی دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه با عنوان "تعیین میزان کارایی فنی، تخصیصی و اقتصادی کشت سیب زمینی در شهرستان فیروزکوه" به عنوان طرح برتر پژوهشی شهرستان انتخاب شد.
معاون برنامه ریزی و اداری- مالی فرمانداری، رییس دانشگاه آزاد اسلامی، مدیر مرکز رشد پردیس و رؤسای دستگاه های آموزش و پرورش، راه و شهرسازی، جهاد کشاورزی، محیط زیست، فنی و حرفه ای، ثبت احوال و اداره امور آب از جمله مسؤولان حاضر در این مراسم بودند.
پایان خبر/
معاون اداری- مالی دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه بر لزوم جذب جمعیت با بکارگیری جاذبه های مختلف به منظور پیشبرد امور شهری تاکید و اضافه کرد: این مهم جز با ارائه چهره مناسب و زیبا از شهر، ارائه خدمات بهداشتی و درمانی و . . . امکانپذیر نیست.
به گزارش دیمه نیوز، "خسرو عزیزی" معاون اداری- مالی دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه عصر شنبه در پنجمین جلسه کمیسیون ارتقای امنیت اجتماعی و اخلاقی شهرستان فیروزکوه در سالن اجتماعات فرمانداری این شهر اظهارکرد: بیان بسیاری از مسائل کلیدی و مهم شهرستان از جمله امنیت اجتماعی، بهزیستی، شهرداری، بافت فرسوده، اتباع خارجی، دانش آموزان و . . . در این جلسه، آن را به سوی بحث های کلی می برد که نتیجه گیری را دشوار می سازد.
وی گفت: مقوله بافت فرسوده شهری، بسیار پیچیده، سنگین و هزینه بر است که ریشه فرهنگی دارد و قطعاً در برابر پیشنهاداتی نظیر جابجایی افراد از این بافت ها مقاومت هایی به وجود می آید.
عزیزی در ادامه بیان کرد: یکی از ضعف های اساسی شهر فیروزکوه، حرکت افراد در خیابان ها و مناطق سواره رو است که به دلیل ضعف در پیاده رو سازی نمایان شده است و قطعا خطرات زیادی را به دنبال دارد.
وی تصریح کرد: هفت سال قبل مساله ترافیک شهری فیروزکوه را گوشزد کرده و هشدار داده بودیم و امروز شاهدیم با توجه به ثابت ماندن تقریبی وضعیت خیابان ها و معابر و در مقابل افزایش تعداد خودروها، مساله ترافیک شهری فیروزکوه به موضوعی پیچیده تبدیل شده است.
معاون اداری- مالی دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه همچنین طرح ساماندهی ایستگاه های تاکسی سطح شهر را بسیار خوب توصیف کرد که البته با ضعف نظارتی، به خوبی به اجرا در نیامده است.
وی در ادامه با اشاره به توسعه آپارتمان نشینی در شهرستان، گفت: حیف است بزرگترین شهرستان استان تهران با آپارتمان نشینی رو به نابودی برود.
عزیزی در خاتمه بر لزوم جذب جمعیت با بکارگیری جاذبه های مختلف به منظور پیشبرد امور شهری تاکید و اضافه کرد: این مهم جز با ارائه چهره مناسب و زیبا از شهر، ارائه خدمات بهداشتی و درمانی و . . . امکانپذیر نیست.
پایان خبر/
با حضور نماینده ولی فقیه در شهرستان فیروزکوه، همایش تبیین و شناخت دیدگاه های پیامبر اکرم (ص)، امام حسن (ع) و امام رضا(ع) در دانشگاه آزاد اسلامی این شهر برگزار شد.
به گزارش دیمه نیوز، همزمان با روزهای آخر ماه صفر صبح امروز با حضور اساتید، دانشجویان و پرسنل دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه، همایش تبیین و شناخت دیدگاه های پیامبر اکرم (ص) ، امام حسن (ع) و امام رضا (ع) در مسجد حضرت سیدالشهدا(ع) این واحد دانشگاهی برگزارشد .
دراین همایش معنوی پس اقامه نماز جماعت ظهر و عصر، ابتدا حجت اسلام والمسلمین عبدالله اسماعیلی امام جمعه شهرستان با بیان نکات اخلاقی از زندگی نبی مکرم اسلام (ص)، گفت: ایشان بارها دلیل مبعث خود به نبوت را طرح مکارم اخلاق دربین مسلمان و ملت جهان مطرح کرده اند.
وی اظهارکرد: بزرگترین خدمت آن حضرت به بشریت پایه گذاری اخلاق در بین مردم بوده است.
امام جمعه شهرستان فیروزکوه از دانشگاهیان خواست تا با درک مفاهیم اخلاقی حضرت رسول (ص) و نشر آن در جامعه، به هرچه اسلامی شدن اجتماع اسلامی کمک کنند.
وی مشکل امروز بشر را فاصله گرفتن از تعالیم آسمانی پیامبران الهی بخصوص حضرت محمد مصطفی (ص) دانست و به طرح این پرسش پرداخت که این همه جنگ و خونریزی در دوره ای که بشر خود را متمدن می داند از چیست؟
حجت الاسلام اسماعیلی تصریح کرد: جاهلیت مدرن دستاورد مدرنیته در قرن 21 است که در سایه آن میلیون ها نفر بی گناه در سراسر جهان به قتل می رسند، فساد و فحشا فراگیر می شود و امنیت در هیچ جای جهان مفهومی ندارند؛ امروز تنها راه سعادت بشر بازگشت به تعالیم آسمانی آخرین فرستاده خدا حضرت نبی اکرم (ص) است.
حجت الاسلام اسماعیلی تاکید کرد: دانشگاه اگر به وظیفه الهی خود عمل کند و در بیدار کردن جان های مشتاق بکوشد، یک نقطه عطف در جامعه اسلامی است.
این مراسم با مداحی مداح اهل بیت عصمت و طهارت(ع) و برگزاری مراسم سینه زنی و عزاداری ادامه یافت.
پایان خبر/
معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه گفت: عظمت علم به نقدپذیری آن است و هر آنچه نقد نشود علم نیست.
به گزارش دیمه نیوز، "محمود محمود زاده" در همایش تجلیل از پژوهشگران برتر و فعال دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه در محل سالن آمفی تئاتر "شهید آوینی" این واحد دانشگاهی اظهارکرد: نوشتن مقالات و افزایش کمّی و حتی بهبود کیفی آنها لزوماً منجر به توسعه جامعه نمی شود.
وی گفت: حتی تحقیقات نشان داده در رشته هایی که بیشترین مقالات ISI را داشته ایم بیشترین واردات را در زمینه های مختلف داریم.
معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه دو ویژگی اصلی و اساسی علم را گسترش و تغییر مرزها و رفع مساله و مشکل برشمرد و افزود: در طول تاریخ تمامی علومی که از این ویژگی ها برخوردار نبودند، آرام آرام به بوته فراموشی سپرده شدند.
وی تقلید کورکورانه علم را بسیار ناصحیح برشمرد و تصریح کرد: برخلاف دیدگاه و باور بسیاری از افراد، علم مقدس نیست، بلکه عظمت علم به نقدپذیری آن است و هر آنچه نقد نشود علم نیست.
محمودزاده یادآور شد: مسلمانان از قرن سوم هجری شروع به ترجمه متون کشورهای مختلف کردند و اندیشمندانی از دل آنان با در اختیار گرفتن مواد اولیه علم از فرهنگ ها و کشورهای مختلف، تمدنی نوین طراحی کردند؛ اما هیچگاه تقلید کورکورانه نکردند.
وی سختکوشی در کسب معرفت و نگرش های صحیح و بی کم و بیش را دیگر ویژگی های پویندگان علم و پژوهشگران برشمرد و هشدار داد: باریک بینی به علم، جامعه را از توسعه پایدار باز می دارد.
پایان خبر/